Bucuresti, Electromagnetica Business Park Corp C2, etaj 3
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Ansambluri rezidenţiale Bucureşti

Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Mihai Bravu

Preţuri:
de la € 73.600 euro + TVA

Prin proiectul AXA Rezidential – Mihai Bravu, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul central si beneficiile oferite de zona Mihai Bravu, in care este amplasat. Imobilul este compus din subsol (amenajat ca parcaj), parter si patru etaje, si este format din format din 13 apartamente cu 2 camere si cu 3 camere.

Ca si precendentul proiect din zona 1 Mai, recent finalizat, AXA Rezidential – Mihai Bravu se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii cu posibilitate de inchidere la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament, etc Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei.

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Mihai Bravu – Vitan, imobilul este la cateva minute de statia de metrou Mihai Bravu, si are in imediata vecinatate atat parcuri (ex. Parcul Tineretului), cat si scoli, gradinite, magazine, transport in comun care ofera legaturi rapide cu restul orasului.


Tipuri de apartamente de vanzare in AXA Rezidential - Mihai Bravu:

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 73.600 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 73.100 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 86.700 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 101.800 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 103.300 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Mihai Bravu - 145.000 Euro TVA inclus


Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Unirii

Preţuri:
de la € 79.000 euro + TVA

Matei Basarab Residence este un proiect nou al pietei imobiliare din 2019, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - pe str. Matei Basarab, avand in proximitate zonele Unirii si Piata Muncii, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei. Compus din 2 subsoluri, parter si 6 etaje, imobilul este amenajat astfel: cele 2 subsoluri sunt amenajate ca si parcari, spatii tehnic-administrative, la parter se regasesc spatii pentru birouri / comerciale, si 6 etaje ce ofera un numar de 30 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, adresate atat familiilor, cat si celor care doresc sa se bucure de suprafete generoase, in inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Matei Basarab Residence sunt suprafetele mari ale apartamentelor, finisajele premium, regasite atat in interioare cat si in spatiile comune, cat si o experienta vasta a constructorului in domeniul constructiilor civile rezidentiale si nerezidentiale. 


Tipuri de apartamente disponibile:

- Apartament tip garsoniera Matei Basarab Residence - 79.000 Euro + TVA 

- Apartament 2 camere Matei Basarab Residence - 113.000 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Matei Basarab Residence - 162.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Matei Basarab Residence - 182.000 Euro + TVA 

- Apartament 4 camere Matei Basarab Residence - 220.000 Euro + TVA 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Muncii

Preţuri:
de la € 93.700 Euro + TVA

Cu o amplasare de exceptie in imediata vecinatate a zonei Piata Muncii, in zona istorica a Calarasilor / Delea Veche, complexul residential Piata Muncii Residence dispune de un regim de inaltime tip S+P+5E+6E, insumand 71 de apartamente cu 2 si 3 camere, apartamente cu 4 camere. Apartamentele sunt decomandate, spatioase, fiecare avand minim un balcon, bucatarii inchise, respectand astfel standardele locuirii confortabile.

Noul proiect ofera o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice. Fiecare tip de apartament din Piata Muncii Residence este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.
Imobilul are 6 etaje, 2 tronsoane si este compus din 71 apartamente cu diferite tipuri de compartimentari: apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere si apartament cu 4 camere. Locurile de parcare sunt disponibile optional la subsol sau la parter (12.500 euro sau 9500 euro); pentru cei care doresc spatiu de depozitare in plus, exista si posibilitatea achizitionarii de boxe (500 euro/mp); astfel, cei care cauta un apartament de vanzare la Piata Muncii, Calea Calarasilor, cu siguranta vor avea optiuni pentru alegerea lor.

Apartamentele se predau complet finisate: gresie, faianta portelanate, parchet laminat, usi interioare, sanitare Ideal Standard + Hansgrohe + Geberit, usa metalica de acces Securit, centrala termica individuala, unitate clima cu sistem multisplit, cu controller online, etc.
Termenul de finalizare si predare este mai 2020.


Apartamente disponibile in Piata Muncii Residence:


Apartamente 2 camere:

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 97.170 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 93.700 Euro + TVA

Apartamente 3 camere:


- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 129.400 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 129.660 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 137.440 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 138.210 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 146.540 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 144.620 Euro + TVA

Apartamente 4 camere:

- Apartament 4 camere Piata Muncii Residence - 149.870 Euro + TVA
Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Stefan cel Mare

Preţuri:
de la € 63.500 Euro + TVA
Lizeanu Residence este un imobil nou in zona Stefan Cel Mare - Lizeanu, ce are ca si termen de finalizare noiembrie 2018.
Noul proiect ofera locatarilor o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice: gradini la parterul cladirii si terase generoase pentru cei situati la etajele superioare. Fiecare tip de apartament este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.
Blocul are 3 etaje si este compus din 24 apartamente cu diferite tipuri de compatimentari: apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere. Apartamentele de la parter beneficiaza de gradini si de terase generoase. 

Lizeanu Residence se afla la 500 de metri de statia de metrou Obor, la 200 de metri de intersectia cu Lizeanu, cu multe optiuni pentru transport, autobuz, troleibuz si tramvai. Zona Obor este una din cele mai cunoscute zone comerciale din Bucuresti, zona oferind atat centre comerciale – Obor, Veranda Mall, cat si scoli, gradinite, parcuri, restaurante, etc.


 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul Lizeanu Residence:

- Apartament tip studio Lizeanu Residence - 63.500 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament tip studio Lizeanu Residence - 70.000 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 69.750 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 80.900 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 83.900 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 85.000 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 88.500 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere Lizeanu Residence - 132.000 Euro + TVA


- Apartament 3 camere Lizeanu Residence - 136.000 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere Lizeanu Residence - 140.000 Euro + TVA - VANDUTAflă mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Ion Mihalache

Preţuri:
de la € 47.500 Euro + TVA

Proiectul AXA Rezidential - 1 Mai este un concept nou pe piata imobiliara, ce reuneste toate noile tendinte in materia constructiilor civile. Prin acest proiect residential, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul ultra-central si beneficiile oferite de zona Victoriei, in care este amplasat. Imobilul se compune din doua subsoluri (amenajate ca parcaj), demisol, parter si sase etaje (cu etajele 5 si 6 retrase), format din 29 de apartamente tip garsoniera, 2, 3 si 4 camere.

AXA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, incalzire prin pardoseala si sistem de climatizare de tip DUCT cu thermostat independent pe fiecare camera pentru un conform termic optim, monitorizare video 24 / 7, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament. Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei – spre exemplu, au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut (parcare subterana), s-a prevazut grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

Ca si amplasament, AXA Rezidential - 1 Mai beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Banu Manta – Ion Mihalache, imobilul este la cateva minute de Piata Victoriei, si are in imediata vecinatate atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).

Consulta lista celor mai bune apartamente din proiect:

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 51.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 54.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 108.000 Euro + TVA


- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 113.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 121.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 137.100 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 149.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 159.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 149.500 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 161.700 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 174.600 Euro + TVA

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 245.300 Euro + TVA

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 215.200 Euro + TVA

- Apartament 4 camere AXA Rezidential - 238.200 Euro + TVA 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Victoriei

Preţuri:
de la € 95.000 Euro + TVA

Cel mai nou proiect residential din zona Piata Victoriei – Cuza Residence este amplasat ultra-central, in zona de vile dintre bulevardul Alexandru Ioan Cuza si Nicolae Titulescu. Astfel, amplasarea nu ofera doar liniste si o zona foarte aerisita, ci si proximitate fata de mijloace de transport, magazine, scoli, gradinite, parcuri, etc.  Imobilul este construit in regim de inaltime P+6 si ofera un numar de 18 apartamente de 2 camere si 3 camere, avand si parcare disponibila in subteran, contra-cost.

Cu experienta multor imobile  rezidentiale construite central, dezvoltatorul investeste in calitatea si confortul viitorilor proprietari, utilizand materiale constructive calitative, si ofera un buget pentru finisaje, astfel incat proprietarii isi pot alege dupa propriul gust.

Cuza Residence este amplasat la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 10 minute de parcurile Herastrau sau Kiseleff, fiind astfel cea mai buna optiune pentru cei care cauta apartamente in Piata Victoriei, cu 2 sau cu 3 camere.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul CUZA Residence:

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 97.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 99.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Cuza Residence - 133.000 Euro + TVA

Află mai multe
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul