Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 2, etaj 1.
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Ansambluri rezidenţiale Bucureşti

Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Unirii

Preţuri:
de la € 79.000 euro + TVA

Matei Basarab Residence este un proiect nou al pietei imobiliare din 2019, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - pe str. Matei Basarab, avand in proximitate zonele Unirii si Piata Muncii, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei. Compus din 2 subsoluri, parter si 6 etaje, imobilul este amenajat astfel: cele 2 subsoluri sunt amenajate ca si parcari, spatii tehnic-administrative, la parter se regasesc spatii pentru birouri / comerciale, si 6 etaje ce ofera un numar de 30 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, adresate atat familiilor, cat si celor care doresc sa se bucure de suprafete generoase, in inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Matei Basarab Residence sunt suprafetele mari ale apartamentelor, finisajele premium, regasite atat in interioare cat si in spatiile comune, cat si o experienta vasta a constructorului in domeniul constructiilor civile rezidentiale si nerezidentiale. 


Tipuri de apartamente disponibile:

- Apartament tip garsoniera Matei Basarab Residence - 79.000 Euro + TVA 

- Apartament 2 camere Matei Basarab Residence - 113.000 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Matei Basarab Residence - 162.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Matei Basarab Residence - 182.000 Euro + TVA 

- Apartament 4 camere Matei Basarab Residence - 220.000 Euro + TVA 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Theodor Pallady

Preţuri:
de la € 43.000 euro + TVA

Ansamblul HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri, totalizând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, pentru ca oricine să își găsească aici locuința mult visată. Locatarii vor beneficia de spații verzi si locuri de joaca pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici își pot consuma energia, un wellness club pentru asigurarea stării de bine zi de zi, un business center, iar pentru cei care au în gând siguranța și binele mașinilor proprii, suficiente locuri de parcare, terane si supraterane.

Ansamblul rezidential HILS Pallady Apartments este  amplasat la DOAR 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Ikea, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidențial, Auchan, Metro, Decathlon, Dedeman și, în curând, Kaufland, Lidl și Leroy Merlin.


Tipuri de apartamente de vanzare in HILS Pallady Apartments:

- Apartament tip garsoniera de vanzare Theodor Pallady - 45.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Theodor Pallady - 57.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Theodor Pallady - 64.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Theodor Pallady - 68.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Theodor Pallady - 87.000 Euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Case
Zonă:

Berceni

Preţuri:
de la € 100.000 EURO TVA INCLUS

Green Garden Residence este poziționat în zona de sud a Sectorului 4 al Municipiului București, în zona Blvd. Metalurgiei, la 400 de metri de zona comerciala Metro / Auchan / Jumbo.

Faza 1 reprezintă prima etapă de dezvoltare a acestui proiect și cuprinde 20 de locuințe P+1E, dispuse în regim tip duplex, ce vor avea fiecare o amprenta la sol de 75 mp și o suprafață desfășurată de 150 mp. Ansamblul va insuma la final un numar de 70 de case, toate racordate la reteaua publica de utilitati (apa, gaze, current, canalizare), accesul se va face pe drum asfaltat cu 2 benzi pe sens; casele se vor preda complet finisate, primul lot avand termen de finalizare august 2020.

Concomitent cu realizarea locuințelor, această primă etapă include și realizarea drumului ce leagă Drumul Dealul Frumos și Drumul Dealul Crișului. Acest drum va asigura accesul și distribuția rețelelor edilitare la cele 20 de locuințe proiectate.

Facilitati:

  • locuri de parcare: 2 locuri / locuință
    • curte individuală (suprafață spații verzi = 65 mp; dale = 10 mp; terasă neacoperită = 16,5 mp; alei și platforme = 43 mp)
    • străzi asfaltate și iluminate, prevăzute cu instalație de colectare a apei pluviale
    • finisaje premium de la parteneri cu renume precum: vopsele-tencuieli.ro; Romstal; Delta Design; Wetterbest; Baumit; Policolor; Brikston; Gewiss; efecte decorative Luxury Monarch.
Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Pipera

Preţuri:
de la € 61.525 euro + TVA

Proiectul Pipera Rezidential se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul si beneficiile oferite de zona Pipera – rond OMV, in care este amplasat. Imobilul se compune din subsol (amenajat ca parcaj), parter si 3 etaje, format din 42 de garsoniere si  apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

PIPERA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise sau deschise, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege. Un alt avantaj major este experienta constructorului, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei.

Ca si amplasament, PIPERA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in proximitatea zonei de birouri, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona rond OMV - Cubic Center, imobilul are in imediata vecinatate atat parcuri, scoli, gradinite, magazine, transport in comun, etc.


- Apartament tip garsoniera Pipera Rezidential - 61.500 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Pipera Rezidential - 70.840 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Pipera Rezidential - 78.660 Euro + TVA

Apartament 3 camere Pipera Rezidential - 113.390 euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Calea Mosilor - Obor

Preţuri:
de la € 64.000 + TVA

Noul proiect residential Mosilor Residence II ofera viitorilor proprietari o locatie excelenta intr-o zona de vile dintre: bulevardul Stefan cel Mare – Calea Mosilor – bulevardul Dacia, cu termen de finalizare octombrie 2020.

Situat la doar 8 minute de magazinul si piata Obor (800 m)  si 3 minute de Calea Mosilor, zona in care este amplasat proiectul este foarte cautata pentru locuit, fiind o zona centrala si avand in apropiere multe puncte de interes: parc, scoli, magazine, gradinite, farmacii, restaurante, etc, cat si transport in comun (Metrou Obor - 8 minute) sau acces facil catre toate zonele capitalei. 

Proiectul Mosilor Residence II este dispus pe 3 niveluri (parter + 3 etaje), are  41 de apartamente decomandate: 10 garsoniere (cu suprafete S.U.T 37 si 55 mp), 31 de apartamente cu 2 camere (S.U.T 50-135 mp)  si un apartament cu 3 camere (SU 73 mp + gradina de 120 mp)

In cadrul proiectului residential, locurile de parcare amenajate separat sunt oferite spre vanzare fiecarui viitor proprietar ce doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Tipuri de apartamente de vanzare in Mosilor Residence II :

- Apartament tip garsoniera de vanzare Mosilor Residence II - 64.000 Euro + TVA

- Apartament tip garsoniera de vanzare Mosilor Residence II - 66.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mosilor Residence II  -   83.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mosilor Residence II  -   89.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mosilor Residence II  -   92.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mosilor Residence II -    97.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mosilor Residence II  - 110.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mosilor Residence II  - 116.000 Euro + TVA

 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Mihai Bravu

Preţuri:
de la € 69.970 euro + TVA

Prin proiectul AXA Rezidential – Mihai Bravu, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul central si beneficiile oferite de zona Mihai Bravu, in care este amplasat. Imobilul este compus din subsol (amenajat ca parcaj), parter si patru etaje, si este format din format din 13 apartamente cu 2 camere si cu 3 camere.

Ca si precendentul proiect din zona 1 Mai, recent finalizat, AXA Rezidential – Mihai Bravu se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii cu posibilitate de inchidere la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament, etc Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei.

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Mihai Bravu – Vitan, imobilul este la cateva minute de statia de metrou Mihai Bravu, si are in imediata vecinatate atat parcuri (ex. Parcul Tineretului), cat si scoli, gradinite, magazine, transport in comun care ofera legaturi rapide cu restul orasului.


Tipuri de apartamente de vanzare in AXA Rezidential - Mihai Bravu:

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 71.300 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 69.970 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 84.285 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 95.090 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 103.308 Euro + TVA ( VANDUT)

- Apartament 3 camere de vanzare Mihai Bravu -  VANDUT 145.000 Euro TVA inclus 


Află mai multe
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul