Bucuresti, Electromagnetica Business Park Corp C2, etaj 3
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Ansambluri rezidenţiale Bucureşti

Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Muncii

Preţuri:
de la € 57.500 Euro + TVA

Piata Muncii Residence este un imobil nou amplasat in zona Piata Muncii, in zona linistita de case adiacenta strazii Agricultori. Cu un numar de doar 26 de apartamente si un regim de inaltime P+3, blocul ofera atat intimitate si confort locatarilor, cat si suprafete suficient de generoase si compartimentari bine gandite.

Noul proiect ofera o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice: gradini la parterul blocului si terase generoase pentru apartamentele de la etajele superioare. Fiecare tip de apartament din Piata Muncii Residence este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.
Blocul are 3 etaje si este compus din 26 apartamente cu diferite tipuri de compatimentari: apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere si apartament cu 4 camere, astfel, cei care cauta un apartament de vanzare la Piata Muncii cu siguranta vor avea optiuni.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul Piata Muncii Residence:

- Apartament tip garsoniera Piata Muncii Residence - 57.500 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament tip garsoniera Piata Muncii Residence - 72.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 82.500 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 83.500 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 90.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 94.500 Euro + TVA


- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 130.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 134.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 133.000 Euro + TVA


Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Victoriei

Preţuri:
de la € 95.000 Euro + TVA

Cel mai nou proiect residential din zona Piata Victoriei – Cuza Residence este amplasat ultra-central, in zona de vile dintre bulevardul Alexandru Ioan Cuza si Nicolae Titulescu. Astfel, amplasarea nu ofera doar liniste si o zona foarte aerisita, ci si proximitate fata de mijloace de transport, magazine, scoli, gradinite, parcuri, etc.  Imobilul este construit in regim de inaltime P+6 si ofera un numar de 18 apartamente de 2 camere si 3 camere, avand si parcare disponibila in subteran, contra-cost.

Cu experienta multor imobile  rezidentiale construite central, dezvoltatorul investeste in calitatea si confortul viitorilor proprietari, utilizand materiale constructive calitative, si ofera un buget pentru finisaje, astfel incat proprietarii isi pot alege dupa propriul gust.

Cuza Residence este amplasat la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 10 minute de parcurile Herastrau sau Kiseleff, fiind astfel cea mai buna optiune pentru cei care cauta apartamente in Piata Victoriei, cu 2 sau cu 3 camere.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul CUZA Residence:

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 97.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 105.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Cuza Residence - 148.000 Euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Drumul Taberei

Preţuri:
de la € 37.720 Euro + TVA

Quadra Drumul Taberei este amplasat într-o zonă urbană care e în continuă creștere, accesibilă și cu mare potențial de dezvoltare, dar din care lipsesc ansamblurile rezidențiale moderne. Quadra Drumul Taberei vine să completeze această nevoie, aducând ceva unic pentru zona Drumul Taberei – Ghencea: spații locative de cea mai bună calitate, dar și elemente deosebite de peisagistică (copaci, arbuști, grădini, locuri de joacă și relaxare). Chiar daca este amplasat in vecinatatea parcului Moghioros, ansamblul intentioneaza sa formeze propria comunitate, in jurul locurilor de joaca si a spatiilor de recreere din interiorul acestuia.

Ansamblul residential Quadra Drumul Taberei este format din 7 cladiri cu spatii locative, ce insumeaza 281 de apartamente – garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dispuse in jurul unei curti interioare private. Blocurile A si si D au regim de inaltime P+5E si incadreaza ansamblul, intre acestea fiind situate 5 blocuri denumite B, C, E, F si G, avand un regim de inaltime P+6E.

La fel ca și în cazul celorlalte proiecte finalizate sub brandul Quadra, apartamentele din ansamblul Drumul Taberei  vor fi predate gata finisate. Îți poți alege singur finisajele din variantele oferite de dezvoltator, iar prețurile apartamentelor pornesc de la 37.000 euro. Poți opta și pentru unul dintre cele 300 de locuri de parcare ale complexului.

Ansamblul ofera garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 si 4 camere cu diferite tipuri de compartimentari si suprafete, astfel incat cei care cauta un apartament de vanzare in zona Drumul Taberei – Prelungirea Ghencea, cu siguranta vor avea optiuni!

Tipuri de apartamente disponibile:

- Garsoniera Quadra Drumul Taberei - 37.720 Euro + TVA

- Garsoniera Quadra Drumul Taberei - 41.400 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Quadra Drumul Taberei - 54.280 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Quadra Drumul Taberei - 58.880 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Quadra Drumul Taberei - 71.760 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Quadra Drumul Taberei - 76.360 Euro + TVA

- Apartament 4 camere Quadra Drumul Taberei - 88.320 Euro + TVA


De la Quadra Drumul Taberei poți ajunge ușor în majoritatea locurilor din București. O mulțime de mijloace de transport în comun leagă ansamblul rezidențial de punctele-cheie ale orașului, iar la doar 10 minute se află stația de metrou Râul Doamnei, programată pentru deschidere până la finalizarea construcțiilor.

Mijloace de transport in comun din apropiere:
Tramvaiul 41 - la cateva minute
Autobuzele 185, 105, 122, 222, 385, 408, 428
Metrou: stația Râul Doamnei 

Ansamblul Quadra Drumul Taberei are în apropierea sa toate facilitățile de care ai nevoie. Pentru sesiuni de shopping și divertisment, Plaza România și AFI Cotroceni se află la 17 minute distanță fiecare. Pe lângă spațiul verde extins din perimetrul ansamblului, Quadra are în apropiere și Parcul Drumul Taberei, la 7 minute distanță. Iar copilul tău poate ajunge repede și în siguranță la una dintre grădinițele și școlile din zonă, cum ar fi grădinița numărul 218 la 5 minute, Școala Generală numărul 169 la 8 minute sau Liceul Teoretic Eugen Lovinescu la doar 4 minute distanță.

 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

13 Septembrie

Preţuri:
de la € 163.500 Euro + TVA

GRAND Apartments – proiect residential nou in zona 13 Septembrie

Grand Apartments – 13 septembrie este un proiect nou al pietei imobiliare din 2018, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - in zona 13 Septembrie, in apropierea Palatului Parlamentului, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei. Compus din 2 subsoluri, demisol si 7 etaje, imobilul este amenajat astfel: cele 2 subsoluri si demisolul sunt amenajate ca si parcari, adapost A.L.A., spatii tehnic-administrative, rezervoare si pompe pentru apa, la parter se regasesc 445 mp de spatii pentru birouri, si 7 etaje ce ofera un numar de 35 de apartamente cu 3 si 4 camere, adresate atat familiilor, cat si celor care doresc sa se bucure de suprafete generoase, in inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Grand Apartments – 13 septembrie sunt suprafetele mari ale apartamentelor (cel mai mic apartament are 90 mp utili), finisajele premium, regasite atat in interioare cat si in spatiile comune, cat si o experienta de 25 de ani a constructorului in domeniul constructiilor civile rezidentiale si nerezidentiale. Spre exemplu, existenta unui call-center care preia si solutioneaza defectiunile minore din imobil, in permanenta, adapostul ALA, elevator la parter pentru persoanele cu handicap locomotor, rampa de acces auto cu system de degivrare si monitorizare acces, paza si monitorizare video 24/7, fatade ventilate, balustradele balcoanelor din sticla securizata, translucida (pentru persoanele cu rau de inaltime), montate in profile de tip menghina pentru un aspect visual optim, sunt doar cateva din aspectele oferite pentru a spori confortul locatarilor.

- Apartament 3 camere Tip 3 Grand Apartments - 163.500 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Tip 4 Grand Apartments - 190.100 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 5 Grand Apartments - 184.100 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 1 Grand Apartments - 188.900 Euro + TVA

- Apartament 4 camere Tip 2 Grand Apartments - 228.500 Euro + TVA


Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Stefan cel Mare

Preţuri:
de la € 63.500 Euro + TVA
Lizeanu Residence este un imobil nou in zona Stefan Cel Mare - Lizeanu, ce are ca si termen de finalizare noiembrie 2018.
Noul proiect ofera locatarilor o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice: gradini la parterul cladirii si terase generoase pentru cei situati la etajele superioare. Fiecare tip de apartament este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.
Blocul are 3 etaje si este compus din 24 apartamente cu diferite tipuri de compatimentari: apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere. Apartamentele de la parter beneficiaza de gradini si de terase generoase. 

Lizeanu Residence se afla la 500 de metri de statia de metrou Obor, la 200 de metri de intersectia cu Lizeanu, cu multe optiuni pentru transport, autobuz, troleibuz si tramvai. Zona Obor este una din cele mai cunoscute zone comerciale din Bucuresti, zona oferind atat centre comerciale – Obor, Veranda Mall, cat si scoli, gradinite, parcuri, restaurante, etc.


 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul Lizeanu Residence:

- Apartament tip studio Lizeanu Residence - 63.500 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament tip studio Lizeanu Residence - 70.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 69.750 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 80.900 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 83.900 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 85.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Lizeanu Residence - 88.500 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Lizeanu Residence - 132.000 Euro + TVA


- Apartament 3 camere Lizeanu Residence - 136.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Lizeanu Residence - 140.000 Euro + TVAAflă mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Ion Mihalache

Preţuri:
de la € 47.500 Euro + TVA

Proiectul AXA Rezidential este un concept nou pe piata imobiliara, ce reuneste toate noile tendinte in materia constructiilor civile. Prin acest proiect residential, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul ultra-central si beneficiile oferite de zona Victoriei, in care este amplasat. Imobilul se compune din doua subsoluri (amenajate ca parcaj), demisol, parter si sase etaje (cu etajele 5 si 6 retrase), format din 27 de apartamente tip garsoniera, 2, 3 si 4 camere.

AXA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, incalzire prin pardoseala si sistem de climatizare de tip DUCT cu thermostat independent pe fiecare camera pentru un conform termic optim, monitorizare video 24 / 7, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament. Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei – spre exemplu, au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut (parcare subterana), s-a prevazut grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Banu Manta – Ion Mihalache, imobilul este la cateva minute de Piata Victoriei, si are in imediata vecinatate atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).

Consulta lista celor mai bune apartamente din proiect:

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 51.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 54.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 108.000 Euro + TVA


- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 113.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 121.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 137.100 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 139.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 159.800 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 149.500 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 245.300 Euro + TVA

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 237.400 Euro + TVA

- Apartament 4 camere AXA Rezidential - 322.800 Euro + TVA - VANDUT!

Află mai multe
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul