Bucuresti, Electromagnetica Business Park Corp C2, etaj 3
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Ansambluri rezidenţiale Bucureşti

Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Aviatiei

Preţuri:
de la € 106.000 Euro TVA inclus

Premium Residence – Aviatiei este un ansamblu residential ce beneficiaza de o locaţie ideală, in zona Aviatiei, langa Podul Baneasa. Apartamentele premium asigura linistea si comfortul dorit, fiind ferite de zgomotul marilor intersectii, si totusi la cateva sute de metri de podul Baneasa, care ofera acces facil spre toate marile artere.

Ansamblul este structurat in regim de inaltime S+P+5, compus din apartamente de 2, 3 si 4 camere, compartimentate pe principiul eficientei si utilitatii. Apartamentele sunt dotate cu instalații, materiale și finisaje de cea mai bună calitate, la care adaugăm atenția acordată celor mai mici detalii: spații bine compartimentate, astfel încât să îți asigure confortul și eleganța de care are nevoie locuința ta.

Ansamblul beneficiază de parcare subterana, la pretul de 12.000 Euro + TVA. Zona este atractivă atât din punct de vedere al destinației rezidențiale, cât și a celei investiționale.


Finisaje si sistem constructiv:

Finisajele interioare si exterioare sunt  din materiale de cea mai buna calitate, existand un buget fixat pentru finisajele interioare, care vor putea fi alese de clienti:

- Gresie si faianta, parchet, usi interioare Casa Bella la alegere

- Usa exterioara metalica

- Obiecte sanitare Romstal, baterii Grohe

- Centrala termica Wiessman

- Compartimentari din caramida

- Izolatie termica exterioara si interioara

- Balcoane din sticla securizata, casa scarii granit

- Tamplarie PVC Salamander tripan 7 camere

- Contorizare individuala apa, gaze, curent electric

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Baneasa

Preţuri:
de la € 135.000 + TVA

White Tower Residence – Baneasa: conceput pentru a se incadra in clasa premium, ansamblul este pozitionat in zona de nord a Capitalei, intr-o zona rezidentiala exclusivista, aerisita, ferita de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. White Tower Residence redefineste linia orizontului in nordul Capitalei. Fii parte din proiectul inovator si intra in grupul exclusivist al proprietarilor! Experimenteaza luxul vietii moderne intr-unul din cele 13 apartamente de top cu 2, 3 si 4 camere. 
De la finisajele interioare pana la gradina privata de pe acoperis, vei descoperi ca ansamblul imbina pragmatismul cu excelenta. Fiecare zi aici te va intampina cu numeroase avantaje: 
- parcare securizata, 
- lift cu acces la toate nivelurile, 
- incalzire centrala, 
- sistem complex de iluminat exterior, 
- interfon video la intrarea principala si multe altele care iti vor face viata mai usoara. 
Apartamentele imbina armonios eleganta si functionalitatea, oferindu-ti micile detalii care conteaza pentru stilul tau de viata. Adopta excelenta in cotidian si descopera toate avantajele noului tau apartament. 


Vezi aici cele mai bune apartamente din proiect:

- Apartament 2 camere Baneasa - 135.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Baneasa - 187.000 Euro + TVA

- Apartament 4 camere Baneasa - 350.000 Euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Muncii

Preţuri:
de la € 57.500 Euro + TVA

Piata Muncii Residence este un imobil nou amplasat in zona Piata Muncii, in zona linistita de case adiacenta strazii Matei Voievod. Cu un numar de doar 26 de apartamente si un regim de inaltime P+3, blocul ofera atat intimitate si confort locatarilor, cat si suprafete suficient de generoase si compartimentari bine gandite.

Noul proiect ofera o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice: gradini la parterul blocului si terase generoase pentru apartamentele de la etajele superioare. Fiecare tip de apartament din Piata Muncii Residence este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.
Blocul are 3 etaje si este compus din 26 apartamente cu diferite tipuri de compatimentari: apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere si apartament cu 4 camere, astfel, cei care cauta un apartament de vanzare la Piata Muncii cu siguranta vor avea optiuni.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul Piata Muncii Residence:

- Apartament tip garsoniera Piata Muncii Residence - 57.500 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament tip garsoniera Piata Muncii Residence - 72.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 82.500 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 83.500 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 90.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Piata Muncii Residence - 94.500 Euro + TVA


- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 130.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 134.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Piata Muncii Residence - 133.000 Euro + TVA


Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Victoriei

Preţuri:
de la € 95.000 Euro + TVA

Cel mai nou proiect residential din zona Piata Victoriei – Cuza Residence este amplasat ultra-central, in zona de vile dintre bulevardul Alexandru Ioan Cuza si Nicolae Titulescu. Astfel, amplasarea nu ofera doar liniste si o zona foarte aerisita, ci si proximitate fata de mijloace de transport, magazine, scoli, gradinite, parcuri, etc.  Imobilul este construit in regim de inaltime P+6 si ofera un numar de 18 apartamente de 2 camere si 3 camere, avand si parcare disponibila in subteran, contra-cost.

Cu experienta multor imobile  rezidentiale construite central, dezvoltatorul investeste in calitatea si confortul viitorilor proprietari, utilizand materiale constructive calitative, si ofera un buget pentru finisaje, astfel incat proprietarii isi pot alege dupa propriul gust.

Cuza Residence este amplasat la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 10 minute de parcurile Herastrau sau Kiseleff, fiind astfel cea mai buna optiune pentru cei care cauta apartamente in Piata Victoriei, cu 2 sau cu 3 camere.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul CUZA Residence:

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 97.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 105.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Cuza Residence - 148.000 Euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Baneasa

Preţuri:
de la € 81.400 Euro + TVA

Baneasa Apartments este un ansamblu residential situat in zona de nord a Bucurestiului, vis-à-vis de Stejarii Country Club. Amplasamentul are plusul unui acces extrem de facil din Soseaua Bucuresti-Ploiesti, situandu-se la doar 2 km de zona comerciala Ikea / Baneasa Shopping City, si la 5 minute de Aeroportul Henri Coanda. Accesul se face din Drumul National DN1, imobilul fiind situat la cateva sute de metri de iesirea din DN1. Aceasta locatie beneficiaza de o vedere minunata asupra vecinatatilor, de acces usor si de liniste. Toate acestea alaturi si de alte facilitati, formeaza impreuna garantia unei vieti armonioase.

Imobilul ofera apartamente cu 2 si 3 camere, cu finisaje premium, parcare disponibila contra-cost si acces securizat, cu paza.

Tipuri de apartamente disponibile:

Apartament 2 camere Baneasa Apartments - 81.400 Euro + TVA

Apartament 2 camere Baneasa Apartments - 89.800 Euro + TVA

Apartament 3 camere Baneasa Apartments - 128.900 Euro + TVA

Apartament 3 camere Baneasa Apartments - 144.300 Euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

13 Septembrie

Preţuri:
de la € 163.500 Euro + TVA

GRAND Apartments – proiect residential nou in zona 13 Septembrie

Grand Apartments – 13 septembrie este un proiect nou al pietei imobiliare din 2018, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - in zona 13 Septembrie, in apropierea Palatului Parlamentului, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei. Compus din 2 subsoluri, demisol si 7 etaje, imobilul este amenajat astfel: cele 2 subsoluri si demisolul sunt amenajate ca si parcari, adapost A.L.A., spatii tehnic-administrative, rezervoare si pompe pentru apa, la parter se regasesc 445 mp de spatii pentru birouri, si 7 etaje ce ofera un numar de 35 de apartamente cu 3 si 4 camere, adresate atat familiilor, cat si celor care doresc sa se bucure de suprafete generoase, in inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Grand Apartments – 13 septembrie sunt suprafetele mari ale apartamentelor (cel mai mic apartament are 90 mp utili), finisajele premium, regasite atat in interioare cat si in spatiile comune, cat si o experienta de 25 de ani a constructorului in domeniul constructiilor civile rezidentiale si nerezidentiale. Spre exemplu, existenta unui call-center care preia si solutioneaza defectiunile minore din imobil, in permanenta, adapostul ALA, elevator la parter pentru persoanele cu handicap locomotor, rampa de acces auto cu system de degivrare si monitorizare acces, paza si monitorizare video 24/7, fatade ventilate, balustradele balcoanelor din sticla securizata, translucida (pentru persoanele cu rau de inaltime), montate in profile de tip menghina pentru un aspect visual optim, sunt doar cateva din aspectele oferite pentru a spori confortul locatarilor.

- Apartament 3 camere Tip 3 Grand Apartments - 163.500 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Tip 4 Grand Apartments - 190.100 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 5 Grand Apartments - 184.100 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 1 Grand Apartments - 188.900 Euro + TVA

- Apartament 4 camere Tip 2 Grand Apartments - 228.500 Euro + TVA


Află mai multe
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul