Bucuresti, Electromagnetica Business Park Corp C2, etaj 3
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Ansambluri rezidenţiale Bucureşti

Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Piata Victoriei

Preţuri:
de la € 95.000 Euro + TVA

Cel mai nou proiect residential din zona Piata Victoriei – Cuza Residence este amplasat ultra-central, in zona de vile dintre bulevardul Alexandru Ioan Cuza si Nicolae Titulescu. Astfel, amplasarea nu ofera doar liniste si o zona foarte aerisita, ci si proximitate fata de mijloace de transport, magazine, scoli, gradinite, parcuri, etc.  Imobilul este construit in regim de inaltime P+6 si ofera un numar de 18 apartamente de 2 camere si 3 camere, avand si parcare disponibila in subteran, contra-cost.

Cu experienta multor imobile  rezidentiale construite central, dezvoltatorul investeste in calitatea si confortul viitorilor proprietari, utilizand materiale constructive calitative, si ofera un buget pentru finisaje, astfel incat proprietarii isi pot alege dupa propriul gust.

Cuza Residence este amplasat la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 10 minute de parcurile Herastrau sau Kiseleff, fiind astfel cea mai buna optiune pentru cei care cauta apartamente in Piata Victoriei, cu 2 sau cu 3 camere.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul CUZA Residence:

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 97.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 107.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Cuza Residence - 137.000 Euro + TVA

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Drumul Taberei

Preţuri:
de la € 37.720 Euro + TVA

Quadra Drumul Taberei este amplasat într-o zonă urbană care e în continuă creștere, accesibilă și cu mare potențial de dezvoltare, dar din care lipsesc ansamblurile rezidențiale moderne. Quadra Drumul Taberei vine să completeze această nevoie, aducând ceva unic pentru zona Drumul Taberei – Ghencea: spații locative de cea mai bună calitate, dar și elemente deosebite de peisagistică (copaci, arbuști, grădini, locuri de joacă și relaxare). Chiar daca este amplasat in vecinatatea parcului Moghioros, ansamblul intentioneaza sa formeze propria comunitate, in jurul locurilor de joaca si a spatiilor de recreere din interiorul acestuia.

Ansamblul residential Quadra Drumul Taberei este format din 7 cladiri cu spatii locative, ce insumeaza 281 de apartamente – garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dispuse in jurul unei curti interioare private. Blocurile A si si D au regim de inaltime P+5E si incadreaza ansamblul, intre acestea fiind situate 5 blocuri denumite B, C, E, F si G, avand un regim de inaltime P+6E.

La fel ca și în cazul celorlalte proiecte finalizate sub brandul Quadra, apartamentele din ansamblul Drumul Taberei  vor fi predate gata finisate. Îți poți alege singur finisajele din variantele oferite de dezvoltator, iar prețurile apartamentelor pornesc de la 37.000 euro. Poți opta și pentru unul dintre cele 300 de locuri de parcare ale complexului.

Ansamblul ofera garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 si 4 camere cu diferite tipuri de compartimentari si suprafete, astfel incat cei care cauta un apartament de vanzare in zona Drumul Taberei – Prelungirea Ghencea, cu siguranta vor avea optiuni!

Tipuri de apartamente disponibile:

- Garsoniera Quadra Drumul Taberei - 37.720 Euro + TVA

- Garsoniera Quadra Drumul Taberei - 41.400 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Quadra Drumul Taberei - 54.280 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Quadra Drumul Taberei - 58.880 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Quadra Drumul Taberei - 71.760 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Quadra Drumul Taberei - 76.360 Euro + TVA

- Apartament 4 camere Quadra Drumul Taberei - 88.320 Euro + TVA


De la Quadra Drumul Taberei poți ajunge ușor în majoritatea locurilor din București. O mulțime de mijloace de transport în comun leagă ansamblul rezidențial de punctele-cheie ale orașului, iar la doar 10 minute se află stația de metrou Râul Doamnei, programată pentru deschidere până la finalizarea construcțiilor.

Mijloace de transport in comun din apropiere:
Tramvaiul 41 - la cateva minute
Autobuzele 185, 105, 122, 222, 385, 408, 428
Metrou: stația Râul Doamnei 

Ansamblul Quadra Drumul Taberei are în apropierea sa toate facilitățile de care ai nevoie. Pentru sesiuni de shopping și divertisment, Plaza România și AFI Cotroceni se află la 17 minute distanță fiecare. Pe lângă spațiul verde extins din perimetrul ansamblului, Quadra are în apropiere și Parcul Drumul Taberei, la 7 minute distanță. Iar copilul tău poate ajunge repede și în siguranță la una dintre grădinițele și școlile din zonă, cum ar fi grădinița numărul 218 la 5 minute, Școala Generală numărul 169 la 8 minute sau Liceul Teoretic Eugen Lovinescu la doar 4 minute distanță.

 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Mihai Bravu

Preţuri:
de la € 69.000 euro + TVA

Prin proiectul AXA Rezidential – Mihai Bravu, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul central si beneficiile oferite de zona Mihai Bravu, in care este amplasat. Imobilul este compus din  subsol (amenajat ca parcaj), parter si patru etaje, si este format din format din 13 apartamente cu 2 camere si cu 3 camere.

Ca si precendentul proiect din zona 1 Mai, recent finalizat, AXA Rezidential – Mihai Bravu se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii cu posibilitate de inchidere la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament, etc Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei.

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Mihai Bravu – Vitan, imobilul este la cateva minute de statia de metrou Mihai Bravu, si are in imediata vecinatate atat parcuri (ex. Parcul Tineretului), cat si scoli, gradinite, magazine, transport in comun care ofera legaturi rapide cu restul orasului.


Tipuri de apartamente de vanzare in AXA Rezidential - Mihai Bravu:

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 69.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 70.725 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 83.925 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 98.550 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 99.975 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Mihai Bravu - 145.000 Euro TVA inclus


Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Ion Mihalache

Preţuri:
de la € 47.500 Euro + TVA

Proiectul AXA Rezidential - 1 Mai este un concept nou pe piata imobiliara, ce reuneste toate noile tendinte in materia constructiilor civile. Prin acest proiect residential, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul ultra-central si beneficiile oferite de zona Victoriei, in care este amplasat. Imobilul se compune din doua subsoluri (amenajate ca parcaj), demisol, parter si sase etaje (cu etajele 5 si 6 retrase), format din 27 de apartamente tip garsoniera, 2, 3 si 4 camere.

AXA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, incalzire prin pardoseala si sistem de climatizare de tip DUCT cu thermostat independent pe fiecare camera pentru un conform termic optim, monitorizare video 24 / 7, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament. Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei – spre exemplu, au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut (parcare subterana), s-a prevazut grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

Ca si amplasament, AXA Rezidential - 1 Mai beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Banu Manta – Ion Mihalache, imobilul este la cateva minute de Piata Victoriei, si are in imediata vecinatate atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).

Consulta lista celor mai bune apartamente din proiect:

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 51.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 54.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 108.000 Euro + TVA


- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 113.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 121.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 137.100 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 139.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 159.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 149.500 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 161.700 Euro + TVA

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 174.600 Euro + TVA

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 245.300 Euro + TVA

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 237.400 Euro + TVA

- Apartament 4 camere AXA Rezidential - 243.000 Euro + TVA 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Nerva Traian

Preţuri:
de la € 66.100 Euro + TVA

Residence Nerva Traian este un ansamblu nou in zona Nerva Traian - Unirii. Construit in regim de inaltime tip 3S+P+10+11/12R, imobilul ofera spatii comerciale la parter, 223 de apartamente tip studio, cu 2, 3 si 4 camere la etajele 1-10, si duplexuri spatioase (cu pana la 5 camere) la etajele 11 si 12, cu o vedere superba asupra zonei.
Ca si dimensiuni si compartimentari, se pot alege intre 23 de tipuri de apartamente, incepand de la garsoniere de 39 mp utili, apartamente cu 2 camere intre 48 - 69 mp utili, apartamente cu 3 camere de 82 mp sau 4 camere cu 95 mp utili, bucatarii inchise si balcoane sau terase. 
Amplasarea centrala, la cateva sute de metri de Splaiul Unirii si statia de metrou Timpuri Noi, la maxim 15 minute de mers pe jos de Piata Unirii, Mall Vitan, Parcul Tineretului, scoli, gradinite, Universitatea Dimitrie Cantemir, restaurante, fac din Residence Nerva Traian o alegere ideala atat pentru locuit, cat si pentru investitie.


Tipuri de apartamente:

Garsoniere:

Apartament tip garsoniera Nerva Traian - 66.100 Euro + TVA 

Apartament tip garsoniera Nerva Traian - 69.080 Euro + TVA 

Apartament tip garsoniera Nerva Traian - 73.800 Euro + TVA 

Apartamente 2 camere:

- Apartament 2 camere Nerva Traian - 84.250 Euro + TVA 

- Apartament 2 camere Nerva Traian - 89.550 Euro + TVA 

- Apartament 2 camere Nerva Traian - 99.400 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Nerva Traian - 108.200 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Nerva Traian - 116.700 Euro + TVA

Apartamente 3 camere:

- Apartament 3 camere Nerva Traian - 152.200 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Nerva Traian - 158.100 Euro + TVA

Apartamente 4 camere:

- Apartament 4 camere Nerva Traian - 189.900 Euro + TVA
 

Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

13 Septembrie

Preţuri:
de la € 129.500 Euro + TVA

GRAND Apartments – proiect residential nou in zona 13 Septembrie

Grand Apartments – 13 septembrie este un proiect nou al pietei imobiliare din 2018, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - in zona 13 Septembrie, in apropierea Palatului Parlamentului, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei. Compus din 2 subsoluri, demisol si 7 etaje, imobilul este amenajat astfel: cele 2 subsoluri si demisolul sunt amenajate ca si parcari, adapost A.L.A., spatii tehnic-administrative, rezervoare si pompe pentru apa, la parter se regasesc 445 mp de spatii pentru birouri, si 7 etaje ce ofera un numar de 35 de apartamente cu 3 si 4 camere, adresate atat familiilor, cat si celor care doresc sa se bucure de suprafete generoase, in inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Grand Apartments – 13 septembrie sunt suprafetele mari ale apartamentelor (cel mai mic apartament are 90 mp utili), finisajele premium, regasite atat in interioare cat si in spatiile comune, cat si o experienta de 25 de ani a constructorului in domeniul constructiilor civile rezidentiale si nerezidentiale. Spre exemplu, existenta unui call-center care preia si solutioneaza defectiunile minore din imobil, in permanenta, adapostul ALA, elevator la parter pentru persoanele cu handicap locomotor, rampa de acces auto cu system de degivrare si monitorizare acces, paza si monitorizare video 24/7, fatade ventilate, balustradele balcoanelor din sticla securizata, translucida (pentru persoanele cu rau de inaltime), montate in profile de tip menghina pentru un aspect visual optim, sunt doar cateva din aspectele oferite pentru a spori confortul locatarilor.

- Apartament 3 camere Tip 3 Grand Apartments - 139.500 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Tip 4 Grand Apartments - 129.500 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 5 Grand Apartments - 130.500 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 1 Grand Apartments - 140.200 Euro + TVA

- Apartament 4 camere Tip 2 Grand Apartments - 173.300 Euro + TVA


Află mai multe
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul