Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 2, etaj 1.
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Ansambluri rezidenţiale Bucureşti

Tipuri imobile:
REZIDENTIAL
Zonă:

Soseauna Antiaeriana

Preţuri:
de la € 49.000 euro + TVA

ANTIAERIAN RESIDENCE in zona Antiaeriana –Ghencea , perfect pentru cei care isi doresc intimitate, avand o dimensiune redusa, de 18 apartamente.

Se poate opta pentru garsoniera, apartament cu 2 sau cu 3 camere.

Locurile de parcare sunt disponibile atat suprateran  cat si subteran.

Regimul de inaltime este de S+P+3E+M, iar la parter se poate opta pentru curte interioara.

Faciltatile ansamblului sunt:

  • accesul securizat
  • lift
  • supraveghere video.

                                          Imobilul este finalizat ,asteptandu-si viitorii locatari.

Proiect situat in zona Antiaeriana-Ghencea ofera in proximitate scoli, gradinite, hipermarketuri, mijloace de transport.


La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Află mai multe
Tipuri imobile:
REZIDENTIAL
Zonă:

13 Septembrie

Preţuri:
de la € 65.870 +TVA

Ansamblu de locuinte situat in zona 13 Septembrie- Prosper , va pune la dispozitie un numar de 55 de locuinte , care pot fi adaptate oricarei nevoi si preferinte .

Imobilul are un design minimalist urban, finisaje atent alese la toate tipurile de apartamente: fie  studio,  apartamente 2  sau  3 camere.

Parcarea subterana ofera un confort in plus, la fel ca si boxele ce pot fi folosite ca si spatii de depozitare .

Complex cu un regim de inaltime de S+P+8E, situat in zona 13 Septembrie- Prosper . Pe langa confortul pe care il ofera , in imediata vecinatate avem Centrul Istoric ,restaurante, centre comerciale , centre SPA si wellness , institutii imedicale si de invatamant , dar si parcurile Carol si Izvor.


La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Află mai multe
Tipuri imobile:
REZIDENTIAL
Zonă:

Foisorul de Foc

Preţuri:
de la € 67.180+ TVA

Imobil de tip boutique, pozitionat in zona Foisorul de Foc ,foarte aproape de km  0 al capitalei , pe o strada foarte linistita , va ofera o arhitectura fabuloasa. Imbina arhitectura clasica cu facilitatile moderne ale unei locuinte spatioase.

Proiectul are un regim de inaltime de 3 etaje, dispunand de 13 apartamente. Puteti opta atat pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Apartamentele se predau complet finisate cu unitati de aer conditionat, centrala termica dar si incalzire in pardoseala.

Finalizarea proiectului este programata pentru sfarsitul anului 2021.

Complexul si-a propus sa acomodeze stiluri de viata ,dar si necesitati ale viitorilor proprietari, fiind doar la cateva minute de centru.

Proiect situat in zonaFoisorul de Foc, in vecinatate PiataRosseti, Piata Universitatii, ofera in imediata apropiere scoli, gradinite, spitale, centre comerciale, mijloace de transport etc, pentru confortul si necesitatea oricarui proprietar .


La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Află mai multe
Tipuri imobile:
REZIDENTIAL
Zonă:

Aviatiei

Preţuri:
de la € 121.119+TVA

   Park Avenue 96 , este un proiect rezidential  situat în zona de nord a capitalei, în vecinătatea parcului Herăstrău-Cartierul Francez. 
Regimul de înălțime este de S+P+4, astfel dispunând de 36 de apartamente. Puteți opta atât pentru garsoniera, apartament cu 2 sau 3 camere, dar și duplex cu 3 și 4 camere.
Apartamentele sunt decomandate cu anexe generoase și parcare subterana. La parterul imobilului gasim apartamente cu gradina proprie, iar la etajele superioare apartamentele dispun de o terasa generoasa.
Termenul de finalizare estimat este în prima jumătate a anului 2021.
Avantajele esențiale ale conceptului sunt :
           Compartimentare funcțională cu suprafețe generoase
           Incălzire în pardoseală
           Centrală de imobil

Proiect situat în zona de Nord a capitalei, lângă parcul Herăstrău-Cartierul Francez oferă cai rapide de acces către centrul orașului, dar și sper ieșirea din București.In proximitate se gasesc : școli, grădinițe, mijloace de transport, locații wellness, parc etc.

Ansamblul residential Park Avenue 96 ofera apartamente de vanzare in zona Parcului Herastrau. Daca esti in cautarea unui locuinte in aceasta zona deosebita , ansamblul Park Avenue 96 este ideal.
Avem la vanzare:
          Garsoniera
          Apartamente cu 2 camere, apartament 3 sau 4 camere
          Duplexuri
          Penthouse

La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!
Află mai multe
Tipuri imobile:
Case
Zonă:

Berceni

Preţuri:
de la € 119.000 EURO TVA INCLUS

 

Green Garden Residence este poziționat în zona de sud a Sectorului 4 al Municipiului București, în zona Blvd. Metalurgiei, la 400 de metri de zona comerciala Metro / Auchan / Jumbo.

Faza 1 reprezintă prima etapă de dezvoltare a acestui proiect și cuprinde 20 de locuințe P+1E, dispuse în regim tip duplex, ce vor avea fiecare o amprenta la sol de 75 mp și o suprafață desfășurată de 150 mp. Ansamblul va insuma la final un numar de 70 de case, toate racordate la reteaua publica de utilitati (apa, gaze, current, canalizare), accesul se va face pe drum asfaltat cu 2 benzi pe sens; casele se vor preda complet finisate, primul lot avand termen de finalizare august 2020.

Concomitent cu realizarea locuințelor, această primă etapă include și realizarea drumului ce leagă Drumul Dealul Frumos și Drumul Dealul Crișului. Acest drum va asigura accesul și distribuția rețelelor edilitare la cele 20 de locuințe proiectate.

Facilitati:

  • locuri de parcare: 2 locuri / locuință
    • curte individuală (suprafață spații verzi = 65 mp; dale = 10 mp; terasă neacoperită = 16,5 mp; alei și platforme = 43 mp)
    • străzi asfaltate și iluminate, prevăzute cu instalație de colectare a apei pluviale
    • finisaje premium de la parteneri cu renume precum: vopsele-tencuieli.ro; Romstal; Delta Design; Wetterbest; Baumit; Policolor; Brikston; Gewiss; efecte decorative Luxury Monarch.
Află mai multe
Tipuri imobile:
Apartamente
Zonă:

Pipera

Preţuri:
de la € 51.200 Euro +TVA

Societatea ce dezvolta proiectul imobiliar Creative Residence din zona de nord a capitalei a inceput lucrarile la finele anului 2019 pentru noul poroiect cu 50 de unitati locative ce vor rezulta dupa finalizarea proiectului  in martie 2021. Imobilul va cuprinde: garsoniere, garsoniere tip studio, apartamente cu doua si trei camere, compartimentarile si gradul foarte bun de finisare precum si atentia la detalii pe segmentul partilor comune ale proiectului va garanta noilor rezidenti confortul dorit.  

Regimul de inaltime al proiectului este de p+4 etaje, distanta mare dintre blocuri  ofera intregului imobil un aer de confort si siguranta .

In cadrul imobilului locurile de parcare sunt amenajate si delimitate fiind oferite individual spre vanzare la pretul de 10.000+TVA

Locuința se va preda la cheie cu toate finisajele interioare necesare utilizării conform destinației:
• gresie, parchet, faianță, de la Bravo Group / Delta Studio -10€/mp
• Obiecte sanitare in bugetul de 2000 lei Bravo Group / Delta Studio
• Usa metalică Pinum
• Usi interior Pinum Revers ( alb, stejar, wenghe) SMART ( alb, artic/ gri )
• Zugraveala- Lavabila alba
• Instalatii electrice
• Centrala termică și calorifere Romstal.

 

Află mai multe
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul