Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 2, etaj 1.
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

AXA Rezidential - 1 Mai

Vezi alte ansambluri

Proiectul AXA Rezidential - 1 Mai este un concept nou pe piata imobiliara, ce reuneste toate noile tendinte in materia constructiilor civile. Prin acest proiect residential, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul ultra-central si beneficiile oferite de zona Victoriei, in care este amplasat. Imobilul se compune din doua subsoluri (amenajate ca parcaj), demisol, parter si sase etaje (cu etajele 5 si 6 retrase), format din 29 de apartamente tip garsoniera, 2, 3 si 4 camere.

AXA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, incalzire prin pardoseala si sistem de climatizare de tip DUCT cu thermostat independent pe fiecare camera pentru un conform termic optim, monitorizare video 24 / 7, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament. Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei – spre exemplu, au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut (parcare subterana), s-a prevazut grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

Ca si amplasament, AXA Rezidential - 1 Mai beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Banu Manta – Ion Mihalache, imobilul este la cateva minute de Piata Victoriei, si are in imediata vecinatate atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).

Consulta lista celor mai bune apartamente din proiect:

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 51.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament garsoniera AXA Rezidential - 54.500 Euro + TVA  - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 108.000 Euro + TVA - VANDUT


- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 113.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 2 camere AXA Rezidential - 121.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 137.100 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 149.000 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 159.800 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 149.500 Euro + TVA - VANDUT!

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 161.700 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 174.600 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 245.300 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 215.200 Euro + TVA - VANDUT

- Apartament 3 camere AXA Rezidential - 253.000 Euro + TVA

- Apartament 4 camere AXA Rezidential - 238.200 Euro + TVA - VANDUT

Modalităţi de plată:
 • Credit imobiliar
 • Credit Prima Casă
 • Credit ipotecar
 • Plată numerar

STRUCTURA CONSTRUCTIVA

 • Este construit pe structura de beton armat calculat pentru o clasă de risc seismic mare. Compartimentarile sunt realizate exclusiv cu caramida tip Porotherm marca Soceram .
 • Pentru cresterea sigurantei au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut ( parcare subterana ), grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.
 • Imobilul este prevazut cu monitorizare video 24 / 7, iar pentru acces au fost prevazute video-interfoane pentru fiecare apartament.
 • Ascensorul are sursa de alimentare de rezerva, care asigura aducerea acestuia in cea mai apropiata statie la orice intrerupere a alimentarii cu energie electrica.
 • Este realizata o parcare subterana pe doua niveluri, cu o capacitate de 30 de locuri.
Fatada ventilata este realizata in arhitectura moderna asigurand un climat interior confortabil atat in anotimp rece cat mai ales in cel cald.

FINISAJE – Apartamentele au fost proiectate si executate la standarde ridicate de calitate:

 • Finisajele se vor realiza cu materiale de calitate superioara: placaje ceramice Marazzi, usi ICA (Italia) - lemn, obiecte sanitare Porcelanosa.
 • Tamplaria este de aluminiu cu geam tripan, cu sticla 4 Season si low-e.
 • Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica in condensatie Buderus, asigurandu-se in acest mod atat independenta energetica, cat si conditiile pentru contorizarea individuala.
 • Pentru asigurarea unui confort sporit, solutia aleasa pentru incalzire este tip „in pardoseala”. Alegerea acestui sistem a fost determinata de avantajele pe care le prezinta: distributie uniforma a caldurii, utilizarea agentului termic la o temperatura mai scazuta decat in cazul radiatoarelor caloriferelor), fapt ce conduce la un randament crescut la preturi scazute.
 • Fiecare apartament are instalatie de climatizare tip „Duct” (in tavan), cu termostat independent pentru fiecare camera.
 • Aceasta solutie tehnica prezinta ca avantaje atat optimizarea distributiei uniforme a aerului pe intreaga suprafata a camerei ( prin grilele specializate ) cat si in designul interior (toata tubulatura este mascata si izolata). Deasemeni se inlatura inconvenientul generat de crearea unui curent puternic de aer rece intr-o singura zona, fapt deranjant in cele mai multe situatii.
 • Baile beneficiaza atat de ventilatie directa si de ventilatie fortata.
 • Fiecare apartament beneficiaza de infrastructura pentru internet si CATV.
Tipuri de imobile disponibile

Ansamblul residential AXA Rezidential - 1 Mai ofera apartamente de vanzare in zona Piata Victoriei. Daca esti in cautarea unui apartament de vanzare in zona Ion Mihalache, garsoniera, apartament 2 camere, 3 sau 4 camere, proiectul AXA Rezidential este alegerea potrivita. La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Date de contact Vezi alte ansambluri
Date de contact dezvoltator:
Nume agent:
Cristian Marinoiu
Telefon:
0722.400.191
Email:
office@vanzaridezvoltator.ro
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul