Bucuresti, Electromagnetica Business Park Corp C2, etaj 3
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

AXA Rezidential - Mihai Bravu

Vezi alte ansambluri

Prin proiectul AXA Rezidential – Mihai Bravu, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul central si beneficiile oferite de zona Mihai Bravu, in care este amplasat. Imobilul este compus din subsol (amenajat ca parcaj), parter si patru etaje, si este format din format din 13 apartamente cu 2 camere si cu 3 camere.

Ca si precendentul proiect din zona 1 Mai, recent finalizat, AXA Rezidential – Mihai Bravu se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii cu posibilitate de inchidere la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament, etc Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei.

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Mihai Bravu – Vitan, imobilul este la cateva minute de statia de metrou Mihai Bravu, si are in imediata vecinatate atat parcuri (ex. Parcul Tineretului), cat si scoli, gradinite, magazine, transport in comun care ofera legaturi rapide cu restul orasului.


Tipuri de apartamente de vanzare in AXA Rezidential - Mihai Bravu:

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 73.600 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 73.100 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 86.700 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 101.800 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Mihai Bravu - 103.300 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Mihai Bravu - 145.000 Euro TVA inclus


Modalităţi de plată:
 • Credit imobiliar
 • Credit Prima Casă
 • Credit ipotecar
 • Plată numerar

STRUCTURA CONSTRUCTIVA

 • Este construit pe structura de beton armat calculat pentru o clasă de risc seismic mare. Compartimentarile sunt realizate exclusiv cu caramida tip Porotherm marca Soceram .
 • Imobilul este prevazut cu monitorizare video 24 / 7, iar pentru acces au fost prevazute video-interfoane pentru fiecare apartament.
 • Ascensorul marca Schindler ( Elvetia ) are sursa de alimentare de rezerva, care asigura aducerea acestuia in cea mai apropiata statie la orice intrerupere a alimentarii cu energie electrica.
 • Este realizata o parcare subterana, cat si locuri de parcare disponibile supra-teran
 • Fatada ventilata este realizata in arhitectura moderna asigurand un climat interior confortabil atat in anotimp rece cat mai ales in cel cald.

FINISAJE – Apartamentele au fost proiectate si executate la standarde ridicate de calitate si se vor preda complet finisate:

 • Finisajele se vor realiza cu materiale de calitate superioara: placaje ceramice Italia, usi de interior, obiecte sanitare de aceiasi provenienta sau in acord cu eventualele solicitari ale clientului.
 • Tamplaria este de aluminiu cu geam tripan, cu sticla 4 Season si low-e.
 • Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica in condensatie, asigurandu-se in acest mod atat independenta energetica, cat si conditiile pentru contorizarea individuala.
 • Baile beneficiaza atat de ventilatie directa si de ventilatie fortata.
 • Fiecare apartament beneficiaza de infrastructura pentru internet si CATV.
Tipuri de imobile disponibile

Ansamblul residential AXA Rezidential - Mihai Bravu ofera apartamente de vanzare in zona Mihai Bravu. Daca esti in cautarea unui apartament de vanzare in zona Vitan, apartament cu 2 camere, sau apartament 3 camere, proiectul AXA Rezidential - Mihai Bravu este alegerea potrivita. La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Date de contact Vezi alte ansambluri
Date de contact dezvoltator:
Nume agent:
Cristian Marinoiu
Telefon:
0722.400.191
Email:
office@vanzaridezvoltator.ro
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul