Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 2, etaj 1.
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

Cuza Residence

Vezi alte ansambluri

Cel mai nou proiect residential din zona Piata Victoriei – Cuza Residence este amplasat ultra-central, in zona de vile dintre bulevardul Alexandru Ioan Cuza si Nicolae Titulescu. Astfel, amplasarea nu ofera doar liniste si o zona foarte aerisita, ci si proximitate fata de mijloace de transport, magazine, scoli, gradinite, parcuri, etc.  Imobilul este construit in regim de inaltime P+6 si ofera un numar de 18 apartamente de 2 camere si 3 camere, avand si parcare disponibila in subteran, contra-cost.

Cu experienta multor imobile  rezidentiale construite central, dezvoltatorul investeste in calitatea si confortul viitorilor proprietari, utilizand materiale constructive calitative, si ofera un buget pentru finisaje, astfel incat proprietarii isi pot alege dupa propriul gust.

Cuza Residence este amplasat la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 10 minute de parcurile Herastrau sau Kiseleff, fiind astfel cea mai buna optiune pentru cei care cauta apartamente in Piata Victoriei, cu 2 sau cu 3 camere.

 Vezi aici cele mai bune apartamente din proiectul CUZA Residence:

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 97.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere Cuza Residence - 99.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Cuza Residence - 133.000 Euro + TVA

Finisaje si sistem constructiv:

Finisajele interioare si exterioare sunt  din materiale de cea mai buna calitate, existand un buget fixat pentru finisajele interioare, care vor putea fi alese de clienti:

- Gresie si faianta  Italia

- Usa exterioara metalica

- Centrala termica Romstal

- Usa interioara MDF Pinnum

- Compartimentari din caramida

- Izolatie termica exterioara si interioara

- Tamplarie PVC Salamander feronerie Roto NT

- Contorizare individuala apa, gaze, curent electric

Tipuri de imobile disponibile
Ansamblul residential Cuza Residence ofera apartamente de vanzare in zona Piata Victoriei. Daca esti in cautarea unui apartament de vanzare in zona Titulescu, garsoniera, apartament 2 camere, 3 sau 4 camere, proiectul Cuza Residence este alegerea potrivita. La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!
Date de contact Vezi alte ansambluri
Date de contact dezvoltator:
Nume agent:
Cristian Marinoiu
Telefon:
0722.400.191
Email:
office@vanzaridezvoltator.ro
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul