Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 2, etaj 1.
office@vanzaridezvoltator.ro
+4.0736.935.106

HILS Pallady Apartments

Vezi alte ansambluri

Ansamblul HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri, totalizând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, pentru ca oricine să își găsească aici locuința mult visată. Locatarii vor beneficia de spații verzi si locuri de joaca pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici își pot consuma energia, un wellness club pentru asigurarea stării de bine zi de zi, un business center, iar pentru cei care au în gând siguranța și binele mașinilor proprii, suficiente locuri de parcare, terane si supraterane.

Ansamblul rezidential HILS Pallady Apartments este  amplasat la DOAR 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Ikea, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidențial, Auchan, Metro, Decathlon, Dedeman și, în curând, Kaufland, Lidl și Leroy Merlin.


Tipuri de apartamente de vanzare in HILS Pallady Apartments:

- Apartament tip garsoniera de vanzare Theodor Pallady - 45.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Theodor Pallady - 57.000 Euro + TVA

- Apartament 2 camere de vanzare Theodor Pallady - 64.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Theodor Pallady - 68.000 Euro + TVA

- Apartament 3 camere de vanzare Theodor Pallady - 87.000 Euro + TVA

Ansamblul rezidential HILS Pallady Apartments este amplasat la DOAR 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Ikea, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidențial, Auchan, Metro, Decathlon, Dedeman și, în curând, Kaufland, Lidl și Leroy Merlin.


Facilitati HILS Pallady Apartments

 • 14.400 mp spații verzi
 • locuri de joacă pentru copii
 • wellness club
 • locuri de parcare terane și supraterane
 • 312 mp spații de birouri
 • zonă comercială la 100m
 • La DOAR 50M DE METROU Anghel Saligny
 • Stație de tramvai Titan - 100m
 • Benzinărie -50m
 • Ikea –100m vis-à-vis
 • Decathlon- 150m
 • Jumbo -150m
 • Auchan- 200m
Tipuri de imobile disponibile

Ansamblul residential HILS Pallady Apartments ofera apartamente de vanzare in zona Theodor Pallady, metrou Anghel Saligny. Daca esti in cautarea unui apartament de vanzare in Pallady, garsoniera, apartament 2 cameresau 3 camere, proiectul HILS Pallady Apartments este alegerea potrivita. La biroul Vanzari Dezvoltator poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Date de contact Vezi alte ansambluri
Date de contact dezvoltator:
Nume agent:
Cristian Marinoiu
Telefon:
0722.400.191
Email:
office@vanzaridezvoltator.ro
Click aici pentru o vizionare GRATUITĂ
Promovează-ţi ansamblul